About us

gestart in 2020

Adviseren, creatief creëren en visualiseren zijn de kernwaarden van Linnebank Marketing & Communicatie. Altijd blik vooruit en focus op het doel, dat is wat uiteindelijk telt!

Linnebank Marketing & Communicatie is een gedreven communicatiebureau met een sterk inlevingsvermogen, scherpe pen en creatieve blik. Door onze ervaringen bij verschillende grote Nederlandse bedrijven kunnen wij jouw bedrijf de juiste boost en input geven om een ijzersterk resultaat te behalen.

Kan jij niet wachten om de handen in één te slaan en lokaal & regionaal op de voorgrond te treden?  Wij komen graag met jou in contact.

sander Linnebank

Missie

Bedrijven de handvatten bieden om een sterk en succesvol marketing & communicatie plan te ontwikkelen. Door onze creativiteit en oog voor details en in combinatie met jouw wensen kunnen wij dit samen behalen.

visie

Doordat wij beschikken over een groot netwerk van professionals in de wereld van marketing & communicatie willen wij de juiste bedrijven met elkaar verbinden om zo het allerbeste resultaat te behalen. 

Waarden

  • adviseren in de juiste toepassingen
  • creatief creëren van unieke content
  • nieuwe beelden visualiseren
  • focus op het doel